Osman Gazi Ortaokulu

Belgegeçer : 0 332 321 82 88
WEB https://meramosmangazi.meb.k12.tr
Adres : Mehmet Vehbi Mah. Arapöldüren Cad. Okulönü Sokak No 4 Meram / KONYA
VİZYON : Bilişim çağını yakalamış, çalışanların görevlerini en iyi şekilde yapmanın huzurunu duyduğu, hizmet alanları mutlu ve tatmin eden, sosyal çevrenin saygınlığını kazanmış, değişim ve gelişmelere önderlik eden, eşdeğer kurumlara model olan, kaliteli, ilkeli, çağdaş ve seçkin bir kurum olmaktır.
MİSYON : Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları doğrultusunda; eğitimde sürekli yenileşme ve gelişmeye açık, herkese eşit eğitim imkânı sağlayan, milli ve manevi değerleri özümseyip evrensel ilkeleri benimseyen, kendilerini mutlu kılacak ve toplumun mutluluğuna katkıda bulunacak bilgi ve beceriye sahip bireyler yetiştirerek, milli birlik ve bütünlük içinde iktisadi, sosyal ve kültürel gelişmeyi destekleyerek, Türk Milletini çağdaş medeniyetin yapıcı, yaratıcı ve seçkin bir ortağı yapmaktır.
BAŞARILAR :

Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım : Uzunharmanlar, Kurtuluş,Kalfalar,Tırılırmak otobüs hatları ile ulaşım sağlanabilir
Yerleşim Yeri : Mehmet Vehbi Mah. Arapöldüren Cad. Okulönü Sokak No 4 Meram / KONYA
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 0 km
Kontenjan Bilgileri :